Bikefitting

BikeCorrection er henvendt til alle cykelryttere uanset niveau, alder, disciplin og ambitioner. Der er fokus på skadesforebyggelse og performanceoptimering. Derudover er vi eksperter i at behandle cykelrelaterede skader. BikeCorrection er en blanding mellem muskuloskeletal fysioterapi, bikefitting og biomekaniske bevægeanalyser.

BikeCorrection er ikke bundet af økonomiske interesser, her får du en uvildig vurdering. Jeg giver en individuelt tilpasset cykel og kan være med til at forbedre dine forudsætninger for at cykle uden gener.

saaler

Et bikefit består af:

  • En samtale om din erfaring på cyklen, eventuelle gener, aktuelle problemer, dine ambitioner med din træning og eventuelle mål i fremtiden.
  • En undersøgelse af din krop. Der er fokus på smidighed, styrke, din fodtype og eventuelle skader.
  • Det egentlige bikefit foregår på en hometrainer og med mulighed for at se detajler gennem videooptagelse. Derigennem findes det bedste kompromis mellem power, komfort og aerodynamik, så du kan undgå skader.

Under fittet indstiller vi saddelhøjde, setback, klampe indstilling, frempindslængde og styrhøjde. Derudover kan det være relevant at fremstille indlægssåler og arbejde med kiler i skoene.

Efter fittet får du en skriftlig opmåling af cyklen med hjem, men før og efter målene. Disse mål kan bruges hvis man har en vintercykel eller en cykel nummer to, så cyklerne er indstillet så ens som muligt.

Det hele varer ca 1,5 time og der når vi hele vejen rundt. På dagen vil der være fokus på at få indstillet cyklen. Hvis det tyder på der er andre problematikker i spil, hvor der er behov for et trænings- eller behandlingsforløb, kan vi også aftale dette. Det er også muligt at booke tid til opfølgning på bikefittet, dog kan de fleste opfølninger klares via mail.

Selve fittet foregår fysisk hos Hadsten Fysioterapi, Ågade 97, 8370 Hadsten. Skriv email til jeppeengberg@bikecorrection.dk eller kontakt klinikken direkte på tlf: 86 91 50 44, for at lave en aftale om tid. Eventuelle spørgsmål bedes sendt pr mail. Der er begrænset udvalg af sadler og frempinde til rådighed.