Bikefitting

BikeCorrection er henvendt til alle cykelryttere uanset niveau, alder, disciplin og ambitioner. Vi går ind for skadesforebyggelse og performanceoptimering. Derudover er vi eksperter i at behandle cykelrelaterede skader. BikeCorrection er en blanding mellem fysioterapi, bikefitting og biomekaniske bevægeanalyser.

BikeCorrection er ikke bundet af økonomiske interesser, her får du en uvildig vurdering. Jeg giver en individuelt tilpasset cykel og kan være med til at forbedre dine forudsætninger for at cykle uden gener.

saaler

Et bikefit består af:

  • En samtale om din erfaring på cyklen, eventuelle gener, dine ambitioner med din træning og eventuelle mål i fremtiden.
  • En undersøgelse af din krop. Der er fokus på smidighed, styrke, din fodtype og eventuelle skader.
  • Det egentlige bikefit foregår på en hometrainer og med mulighed for at se detajler gennem videooptagelse. Derigennem findes det bedste kompromis mellem power og komfort så du kan undgå skader.

Under fittet indstiller vi saddelhøjde, setback, klamper, frempindslængde og styrhøjde. Derudover kan det være relevant at fremstille indlægssåler og arbejde med kiler i skoene.

Det hele varer ca 2 timer og der når vi hele vejen rundt, hvis der er behov for en opfølgning er det også muligt. Det er også muligt at booke tid til opfølgning med fokus på skadesbehandling/genoptræning eller præstationsfremmende træning.

Selve fittet foregår fysisk hos Hornslet Fysioterapi, Dalgårdsparken 6, 8543 Hornslet. Skriv email for at lave en aftale om tid og eventuelle spørgsmål. Der er begrænset udvalg af sadler og frempinde til rådighed.